Post by adfiterphokohl on Mar 11, 2022 14:45:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies HD 2022 version ▞▞▞
Tényleg jó játék. Ez az. Jó éjszakát ó egy dolog. Tedd szabaddá az álmok mezejét, mert anyám nem engedi, hogy megvegyem, és ne frissítsek olyan gyorsan a játékokat, hogy nem igazán tudom követni
Olyan édes! És persze szórakozás. Nagyon különbözik a dühös madaraktól. Nagyon kreatív és szórakoztató a másik oldalon játszani.
Talking Ginger Szórakozás rpex
szar ez a játék
Tele van reklámmal az egész. Másként király lenne de szinte minden map elött meg kell nézni a reklámot. Fos
Régen jó volt, ez volt a kedvenc játékom, de most nár tovább sem mehetsz a következő pályára reklám nélkül. Nem enged tovább, hiába csinálod 3* ra, akkor sem. Fáj a szívem érte, de ez így még 0* ot sem érdemel. Így kell elrontani a legjobb Androidos játékot. R.I.P, drága zöld barátaim. ( ui. Az a,( 10 perc amibe a frissítés pályákat kivinni került, abból 6 perc az ostoba reklámokkal telt.
A játék fantasztikus volt, amikor először megjelent. Aztán kapzsisággal meggyilkolták. Rengeteg hirdetés és hamis mechanika, hogy több pénzt keressen.A hirdetések túlságosan bosszantóak, még az eltávolításukért sem tudsz fizetni
Imádom
majd ha nem lesz ennyi reklam...
A gombok többsége nem működik, ezért a menübe kell lépnem az újrapróbálkozáshoz
Jó
Egy picit vicces is, de nagyon jó, csak ajánlani tudom
Hiba! Még egy error.no coins!,no loot Ládák! és van egy probléma a Scrap géppel!. Amikor nyerünk egy szintet és 3 csillagot kapunk! 3 vagy 6 érmét szeretnénk kapni! (DoubleCoins), de nem érmék jelei! de miért! ? Hogyan!? Ez a játék sok hibát tartalmaz!(csak a legújabb frissítéshez!.hiba!)
Ez nem olyan jó, mint az angry birds epic idk miért tiltották be az én hazámban unban, akkor 5 csillag lesz, ha tiltva marad, akkor 1 csillag
Nagyonjó játék mindenkinek ajánlom és aki aszt mondja hogy béna,szar,...blablabla az menyen a pokolba és maradjon ott örökre!!!!#hurka
Régen játszott, most tele van hirdetésekkel. Lejátszhatatlan.
Nincs mód a vásárlások visszaállítására Évekkel ezelőtt szereztem be ezt a játékot, és megvásároltam az álmok mezeje opciót. Most, hogy újra letöltöttem, nem tudom visszaállítani a vásárlást. Ez elfogadhatatlan.
Nagyon jó a játék!!!
kapcsold ki a wifit és nem lesznek hirdetések
Sajnálom, nem tudok játszani a sok reklámmal
Szeresd a játékot. El is kezdtem letölteni a hackeket erről a játékról, és az animáció is klassz. Rengeteg szint és rengeteg alkatrész létezik a járművek gyártásához.
túl sok hirdetés
Minden idők legjobb játéka. Rengeteg szinttel, rejtvényekkel és még sok mással rendelkezik. Remek munka rovio. Nagyon ajánlom, ha kevés a helyed. Emlékszem, 5 évesen játszottam ezzel a játékkal
Még mindig minden idők kedvenc mobiljátékom. Vidám, kihívásokkal teli és élvezetes. Mindig van egy tökéletes gép, amellyel bármilyen szintet legyőzhetsz, de remek móka bármilyen alternatív megoldást kipróbálni.Ez a játék fantasztikus - a hirdetésekről - kapcsolja ki a WIFI-t, hogy csináljon valamit, a hirdetések ki vannak kapcsolva, vagy hagyja figyelmen kívül a hirdetéseket.
Teljesen unalmas, DE még mindig jó munkát végzett. Ráadásul ez csak az én véleményem...
Az alkalmazásom nem szinkronizálódik a Facebook-fiókommal. Megváltoztatja az értékelésemet, miután megoldódott.
Remek játék, de van ez, ahol a tortaversenyben valahogy mindig a másik nyer, pedig egyértelműen nekem kellett volna.
A repülő madarakhoz hasonlóan a disznók jelentik a remekmű definícióját. Ez a játék valóban hihetetlen. Ahogy Tesla mondta: - A disznó a fényem, a szenvedélyem, a munkám, igen, a disznó. Azt hiszem, a bírálótársaim is így gondolják.
Ez egy szórakoztató játék, de a bejövő telefonhívásaim irányítását kérte, és ez aggasztó számomra. Rengeteg hirdetést és terméket is tartalmaz, amelyeket csak valódi pénzzel vásárolhat meg.
Meh, egy idő után unalmas lesz
VÉGRE KIJAVÍTOK AZ ÖSSZES HIBÁT!! 2019 és 2021 között a játék játszhatatlan volt. Ez a játék a gyerekkorom volt, és nagyon csalódást okozott. Végül azonban visszaadták korábbi dicsőségét! Szuper szórakoztató játék, amit órákig tudnék játszani anélkül, hogy unatkoznék.
Jo de nem szoktam vele jatszani
Bad Piggies HD पहेली oww
A súlyhoz való sírkőbőr nagyobb súlyú, mint a normál
Köszi a hozzáadást
Ez a gyermekkori legnagyobb játék, de több. Nincs más mondanivaló.
A fiam nagyon szereti, mert arra ösztönzi, hogy építse és kifejezze életét.
Bad Piggies HD 퍼즐 uzpy
Szép játék ez a tortaverseny, nagyon fantasztikus. A tortaverseny online a hirdetéseken. Az alkotásaim fantasztikusak, de nem sikerült. De tényleg szórakoztató játék. Próbáld ki .
A tele van reklámmal 1 játék után eltávolítják. Tényleg nem bírom végignézni ezeket az unalmas, fárasztó reklámokat, miért akarják az emberek tönkretenni a játékélményt hirdetések hozzáadásával? Miért nem mindenki egyszerűen eltávolít minden játékot, amely ezeket tartalmazza
Bad Piggies HD 퍼즐 uzpy
Matekórán is jó szórakozás! (mert matekórán a tanárnő csak mond a táblánál és nem írunk semmit)
😊
Bad Piggies HD पहेली oww
Nagyon szórakoztató játék, különösen az álmok terén. Ott mindenféle klassz dolgot csinálhatsz. És tetszik, hogy megváltoztathatja a tárgyak megjelenését.
Ezzel a játékkal nőttem fel. De most a hirdetések elrontották a szórakozást.
Bad Piggies HD 퍼즐 uzpy
túl bonyorult xd
Az eredetivel ellentétben az elemek megjelenítési módja eltérő