(Android) Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games קודים תקלה כסף
Mar 11, 2022 14:48:45 GMT -6
Post by adfiterphokohl on Mar 11, 2022 14:48:45 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים תקלה כסף ▞▞▞
▞▞▞ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games 2022 version ▞▞▞
זה משחק נהדר אבל צריך עוד משימה אתה מרגיש שאני לא רק דבר אחד גורם ליותר לבנות ובתים מאפשרים לו לשדוד את הבנקים וכל זה מה שהמשחק באמת צריך לא רק כדי לצאת לחקור הוא צריך עוד אתגרים
זה משחק די נהדר אבל צריך לצאת יותר עדכונים אני מתכוון כשתסיים עם המשימה הראשונה אתה פותח דמות אחת וזה יהיה הכל אם המשחק הזה יצא עם עוד עדכונים ועוד דמות ועוד משימות לעשות את זה להיות גאן טוב
אולפני פיקסל אפשר להוסיף חייזרים ועוד דברים לעשות במשחק וגם להוסיף עוד אויבים עוינים וגם עוד נשקים וקודים למשחק כדי לקבל פרסים ועוד מכוניות וסירות ואפילו רכבות וגם אפשר להוסיף מטוס מפציץ ? וגם קושי
sitemap.xml
זה היה טוב בהתחלה אבל הממים והריקודים פשוט ישנים ומעצבנים וגם משימת המירוץ פשוט קשה אז זה בקושי משחק מהנה כרגע
כל כך גרוע שעדיין לא נאמר אבל משחרר את המשחק עם תקלות ובאגים כאילו באמת אני רוצה להגיד שאני שונא אותך!!!!!!!!!!!!!!🤬😡2 כוכבים הסיבה למראה ולמשחקיות
👍👍
אז בעצם שיחקתי ושמרתי אותו וכבר קניתי מכונית f1 והחניתי אותו במוסך ושמרתי אותו והתחלתי את המשחק המיני ואז הטלפון שלי הפסיק פתחתי את האפליקציה אחרי שהוא אילץ אותי לצאת ו כל הכסף שלי כל הדברים שלי נעלמו
משחק נחמד מאוד יכול להשתמש בכמה עדכונים כמו חיות או לפחות שיהיו כלבים וחתולים ברחובות ותוכל לאלף אותם. פוב ראשון/שלישי בכל הדברים יהיה גם נחמד. ובבקשה תעשה מצב דמות משלך אבל אני לא מתכוון לתת לאפליקציה הזו דירוג גרוע רק בגלל שהיא זקוקה לעדכונים, אני יודע שזה ייצא כמשחק נהדר וכולם ישחקו בו. עבודה מדהימה עם מינימום פרסומות. אנא נסה לא לעשות הרבה פרסומות זה משחק מדהים אל תהרוס אותו. מומלץ בחום! נסה בבקשה
Peace, Death! 아케이드 ypc
תקשיב אני אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך כיף לשחק בו אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו הוא מוציא אותי החוצה הוא אומר שהוא לא עובד זה אומר שהוא מפסיק לעבוד אני ממשיך לשלוח פידבקים ולא שמעתי מתי יתקנו את זה אני רוצה לשחק במשחק הזה זה המשחק שחיפשתי זרקתי הרבה בבקשה תקן אותו אני אוהב את המשחק שלך ואני רוצה לשחק בו בבקשה תגיב כשיהיה לך זמן תודה והטלפון שלי הוא שושלת LG אולי יהיו בעיות בטלפון שלי עם המשחק שלך אני לא לדעת ובבקשה להגיב
קורס כל הזמן
המשחק הוא מאוד כיף אבל יש תקלה גרועה שבה שוטרים ואזרחים לא יכולים להכות אותך חוץ מאשר כשאתה במכונית וכולם יכולים לרוץ דרך קירות אז בבקשה תקן את זה
פשוטו כמשמעו לא יכול לשחק שחקן יחיד אני לא יכול זה תמיד בועט בי והנהיגה קשה אפילו לא מציאותית הדבר היחיד שאני עושה זה לשחק מולטיפלייר שזה אגב כיף בטירוף אתם עשיתם עבודה מצוינת על המולטיפלייר הדבר היחיד שנותר לעשות הוא לתקן את הנהיגה ואת ההתרסקות
משחק טוב מאוד. מה שישמח אותי מאוד זה אם הם יוכלו להוסיף תמיכה במקלדת ובעכבר מכיוון שאנשים רבים משתמשים במקלדת ובעכבר למשחקי אנדרואיד
המשימה השנייה יכולה להשתמש אולי במצבים שונים כמו קל קשה או בינוני זה כמעט בלתי אפשרי אז אתה לא יכול להתקדם והפקדים די גרועים מה שפשוט עושה את זה קשה פי שניים והפקדים פשוט שולחים אותך לטוס לכיוון זה או אחר. שיחק מספיק משחקים כדי לדעת פקדים גרועים והפקדים האלה הם הפקדים הגרועים ביותר. הנהיגה היא בלתי צפויה ולא בדרך הטובה טיפ מקצועי למפתחים שמוסיפים אירועי QuickTime למעשה יש להם פקדים המאפשרים להשלים את האירועים האלה
המשחק אפילו לא עבד כאשר לחצתי על דמות המשחק התחיל אבל ה-fps תמיד היה כל כך נמוך שהדמות שלי אפילו לא זזה. קיוויתי שזה יהיה משחק נחמד.
אנא תקן את הדבר כאשר אתה צריך לשמור אותו בעצמך הפוך אותו כך שהמשחק ישמור אותו מעצמו תודה
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games 動作 nyel
ما ادريלִיז
שיחקתי את זה ב-2017 זה היה כיף אבל עכשיו שחק תנסה לעשות את הסחף במצב פעלולים אני אפילו לא יכול לשחק מרוץ בלי סחף ובאם אני מאבד 5 שניות על זה
אני מאוד אוהב את Dude Theft Wars, אבל הייתי רוצה שיהיו לי עוד כמה דרכים להרוויח כסף. כמו כן, אם תוכל להוסיף הגדרות בקר זה יהיה אפילו טוב יותר. אני עדיין נאבק להביס את גל השוטרים שמגיע כשנכנסים לבסיס הצבאי. אני חושב שאם היו פחות אויבים זה היה הופך את הטנקים לנגישים יותר. בסך הכל משחק מעולה.😁
טוב זה משחק ממש כיף אבל הבעיה היא שהוא כל הזמן עוצר כשאני נכנס אליו זה מבריח אותי מה קורה עם זה בבקשה תקן את זה
👏👏👏👏👏👏🤩كيان🤩🤩🤩😀😃😀😃🗽🗽🗽🕋🌃
זה לא מאוד כיף. אתה לא יכול לשבור או להשתמש בכל דבר. כל מה שאתה יכול לעשות הוא להרים אותם, אתה אפילו לא יכול לזרוק אותם... אהה! בבקשה הפוך את זה למהנה יותר כמו משחק יום אשפה.
זה משחק מדהים שהוא לא מקוון ומקוון, אבל למה רק 4 כוכבים? כי זה משתחרר כשאתה שולח דואר זבל לצילומים ואיך אני יכול לנצח את השיא של קיריל אני צריך לשחרר את ריצ'י אבל זה בלתי אפשרי אז הדרך שבה אתה משחק זה לעשות דברים מטומטמים...
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Acțiune mve
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games پرتحرک ysi
זה טוב רק הטיפול במכונית גרוע ויש הרבה תיקונים אני אפילו לא יכול להוציא אותו מהכלא אם אתה משחק את המשחק אז אתה יודע למה אני מתכוון. אותו סיפור של פרולוג ב-gta וטרוור חשב שריצ'י מת אני אוהב איך זה עותק של gta כי ילדים יכולים לשחק בו, אבל יש עוד מיסונים ב-gta וב-gta שלו, אז אני מבין שזה טוב ואני מקווה שרוקסטאר לא יתבע אותך וסימולטור אחי כי זה עותק
אני נותן למשחק הזה 10 מתוך 10/1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 אין פרסומות הכל עובד חלק נהיגה הליכה אבל טעות אחת שלא יכולה לפתור אולפן אבעבועות משנים שהפוליטי עובר מחוץ לקיר זה משחק טוב אני מקווה שקראתם את זה
אחלה מישחק ממליץ לקולם ליות מישהו בהיר ולעשות מה שבלי זה קיף חמישה כוכבים
למשחק הזה יש פוטנציאל להיות משהו גדול יותר! הדברים היחידים שחסרים זה יציאת משטרה וסוואט מהמכונית, 4 חבטות יורדות בחבל ממסוק, חטיפת רכבים במכונית, צבא מתגלגל בג'יפים וטנקים, אנחנו הנחתים בבסיס, עוד תופעות דם. עבור מרובה משתתפים, זה יותר רובים, קוסמטיקה, פחות מודעות, יותר מפות, מצבי משחק ומספר גדול יותר של שחקנים. ואולי כמה אזכורים מ-GTA 3, המשחק הכי טוב בהיסטוריה של כדור הארץ, מא ברוסקי! 👁️👄👁️👍
מלך
רק כמה משימות ולפעמים קריסה. תהנה ממפה ביחד הלוואי שתהיה דרך לשחק מלחמת גניבה אחי משני טלפונים בחדר פרטי שנוכל להכין בחינם וליהנות ממפה ביחד. כמו כן לחדר הפרטי צריכה להיות סיסמא.. אם תענה אני אתן 5 כוכבים
אני ממש אוהב את המשחק הזה! זה כל כך דומה ל-GTA V. אבל נתתי לו 4 כוכבים כי אני רוצה שהכל יהיה יותר מציאותי. אנא שפר את הגרפיקה וכל זה. וזה כל כך היה צריך להיסחף, אז בבקשה תקן את זה.
וואו זה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי אי פעם. וואו כאילו, אתה יכול לרקוד לשחק משחקים מקוונים מגניבים, והמשחקים המקוונים מזכירים לי את Call of Duty. כאילו, זה מצחיק ומעניין ותנועות הריקוד פשוט וואו. תודה גדולה ליצרני המשחק הזה. עכשיו אני יודע שחלק מהמשחקים אינם מזויפים. כל הכבוד👍👍
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games მძაფრსიუჟეტიანი vcuh
המשחק מאוד מפגר בטלפון שלי אז אני צריך להגדיר אותו למינימום. גרפיקה ומינימום רזולוציה אני באמת רוצה שזה יעבוד בטלפון שלי בבקשה משחק טוב מאוד ☺
אורי
אני אוהב את המשחק הזה אבל בבקשה הוסף כמה בנות, כלבים, חתולים וחיות אחרות. ועוד רבים כמו עיר
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Action lsm
המשחק הזה הוא טוב אבל אין הרבה דברים לעשות כמו שהוא כיף ויש לו ragdoll ממש מצחיק כמו אנשים..... אני חושב שכדאי לך לשחק בו אבל אני רק מקווה שיש ולעדכן